Skema Kombëtare e Mbështetjes në Bujqësi. - Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Postuar më: 21/03/2023

Skema Kombëtare e Mbështetjes në Bujqësi.

Hapja e aplikimeve për Skemën Kombëtare të Mbështetjes në Bujqësi.
Aplikimet mund të kryhen on-line përmes portalit e-albania apo pranë Agropikave dhe zyrave të ekstensionit bujqësor.
Për çdo sqarim apo asistencë, telefononi në numrin e gjelbër: 08008383
Aplikimet do të jenë të hapura deri më datë 11 prill ndaj lutemi të shfrytëzoni këtë kohë për të përfituar nga mundësia për ta marrë mbështetjen që ju takon për punën tuaj në bujqësi.
Aplikime të mbara!