Font Resize

 

Skemat e Cilësisë së Produkteve Bujqësore dhe Ushqimore

 

–  Publikuar, per rregjistrim te “Fasules Lekbibaj me mish te thate”

 

–   Aplikuar, per rregjistrim te “Jufka Dibre me Pulë”

 

–  Publikuar, per rregjistrim te “Jufka Dibre me Pulë”

 

–   Aplikuar, për rregjistrim të “Fasules Lekbibaj me mish të thatë”

 

Publikim, per ndryshimin e specifikimeve te produktit “Mjalti i Bedunices”, Permet, me emertimin STG, 3 prill 2024

 

Aplikim per ndryshim te specifikimeve, per STG “Mjalti Bedunices”, 6 mars 2024

 

Gliko Arre, Kumbulla e Thate e Shumbatit, Rrgjistruar, 21,22 dhjetor 2023

 

Regjistri i skemave të cilësisë, Tetor 2022

 

Regjistri i skemave të cilësisë, Shtator 2022 

 

Aplikuar, 15 Nëntor 2023

 

Publikuar, 22 Nëntor 2023

 

 

-Baza Ligjore :

 

Shije të Territorit dhe Traditës Shqiptare

 

Manual per zhvillimin e Treguesve Gjeografike dhe Specialiteteve Tradicionale te Garantuara per produktet bujqesore dhe ushqimore

 

Udhezues mbi procedurat e regjistrimit ne Skemat e Cilesise

 

Udhezim nr. 7 date 21.4.2020, Rregjistri

 

Urdher nr. 424 date 16.10.2020, Certifikata e Cilesise

 

Urdher nr. 425 date 16.10.2020, Formati aplikimit&Kundershtimit

 

urdher-2020-07-29-299_Lista e Produkteve

 

vendim-2021-04-14-231_Trupat certifikuese

 

VKM nr 860 date 24 12 2019_Mbi organizimin dhe funksionimin e Komisionit per Skemat e Cilesise

 

VKM nr. 677 date 16 10 2019_Miratimi Logos per STG

 

Ligj nr. 8 date 26 02 2019 Per skemat e cilesise se produkteve bujqesore dhe ushqimore