Kabineti

Kabineti

Lorena Pullumbi

Drejtor Kabineti

Lorena Goxhobelli

Keshilltar Ligjor

Tana Kika

Këshilltar për çështjet e Veterinarisë dhe Sigurisë Ushqimore

Alket Braho

Këshilltar i Komunikimit

Martin Jorgaqi

Këshilltar