Shqipëria punon tokën! Ulliri - Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Postuar më: 16/10/2020

Shqipëria punon tokën! Ulliri

 

A e dini se në 🇦🇱 ka 350 përpunues të ullirit për prodhim vaji? Edhe një kuriozitet tjetër i vogël: Konsumi i vajit të ullirit në vit është 5 kg për frymë 👨‍👩‍👧‍👦. Me shijen intensive e të pasur dhe vlerat unike, si mund të mos e duam?

#shqiperiapunontoken 🇦🇱
#shijaevendittim 😀
#rriturmedashuri 😍
#promovobujqesine 👏
#promovotokentende 🤩
#albanianlocalfood ☀️