Shqipëria punon tokën! Rrushi - Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Postuar më: 14/10/2020

Shqipëria punon tokën! Rrushi

 

Pa vreshtarinë 🍇nuk do të kishim disa nga pijet më të dashura për ne, rakinë e rrushit me të cilën krenohemi dhe verën e vendit 🍷. Për këtë frut, mezi presim muajin shtator por nënproduktet e tij i shijojmë gjatë gjithë vitit…

#shqiperiapunontoken 🇦🇱
#shijaevendittim 😀
#rriturmedashuri 😍
#promovobujqesine 👏
#promovotokentende 🤩
#albanianlocalfood ☀️