Samiti i Diasporës, një i një forum i madh ku prezantohen ide edhe politikat shtetërore për të nxitur përfshirjen e shqiptarëve që jetojnë jashtë vendit në zhvillimet e brendshme - Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Postuar më: 04/03/2019

Samiti i Diasporës, një i një forum i madh ku prezantohen ide edhe politikat shtetërore për të nxitur përfshirjen e shqiptarëve që jetojnë jashtë vendit në zhvillimet e brendshme

Samiti i Diasporës, një i një forum i madh ku prezantohen ide edhe politikat shtetërore për të nxitur përfshirjen e shqiptarëve që jetojnë jashtë vendit në zhvillimet e brendshme

Samiti i Diasporës, një i një forum i madh ku prezantohen ide edhe politikat shtetërore për të nxitur përfshirjen e shqiptarëve që jetojnë jashtë vendit në zhvillimet e brendshme. Në fjalën e tij gjatë punimeve të ketij samiti ministri Çuçi, pasi ka bërë një panoramë të sektorit, i ka ftuar të aktorët pjesëmarrës të investojnë në sektorin e agroturizmit, si një sektor me potencial të madh. “Ju ftoj të investoni në sektorin e agroturizmit. Shqipëria ka potenciale të jashtëzakonshme edhe ende të pashfrytëzuara. Programi ‘100 Fshatrat’ është një shans i artë për t’i dhënë zonave rurale vëmendjen e munguar për vite me radhe.” ka thënë z. Çuçi.