Prezantohet bilanci i Ministrisë së Bujqësisë për vitin 2022 - Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Postuar më: 30/01/2023

Prezantohet bilanci i Ministrisë së Bujqësisë për vitin 2022

Bilanci i vitit 2022 u prezantua përpara fermerëve, blegtorëve, agropërpunuesve, peshkatarëve dhe medias. Një vit sfidues, por edhe një vit rezistence, force dhe përkushtimi të jashtëzakonshëm të njerëzve të punës në këtë sektor. Ministria e Bujqësisë është e vendosur për të çuar para politikat më të mira në mbështetje të zhvillimit të qëndrueshëm rural, sigurisë ushqimore, peshkimit dhe objektivave tanë për 1 miliard dollarë ekporte në vitin 2030.