Prezantimi i projektligjit "Për Bletarinë". - Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Postuar më: 17/03/2023

Prezantimi i projektligjit “Për Bletarinë”.

Prezantuam për miratim një projektligj të punuar me shumë dashuri e merak, të rëndësishëm dhe të kërkuar prej kohësh nga mbrojtësit e bletës dhe prodhuesit e mjaltit në vendin tonë, por në fakt edhe nga konsumatoret dhe vetë koha – Ligjin Për Bletarinë.
Një projektligj të ndërtuar në bashkëpunim të plotë me të gjitha shoqatat dhe Konfederatën e bletërritësve.