Ministrja Krifca gjatë vizitës zyrtare në Japoni - Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Postuar më: 21/02/2023

Ministrja Krifca gjatë vizitës zyrtare në Japoni

Takimet e vizitës zyrtare në Japoni nisën me drejtuesit e Agjencisë Japoneze të Bashkëpunimit Ndërkombëtar dhe Konfederatën e Dhomës Japoneze të Biznesit ku u diskutua nxitja e investimeve dhe projekteve të përbashkëta në ndihmë të zhvillimit të biznesit në sektorët strategjikë në Shqipëri, ku bujqësia është padyshim një prej tyre.