Konkursi Fotografisë #Shkrepe - Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Postuar më: 02/06/2020

Konkursi Fotografisë #Shkrepe

Konkursi Fotografisë #Shkrepe

Rikthehet #Shkrepe, konkursi për të apasionuarit pas fotografisë, me fokus bujqësinë dhe turizmin në Shqipëri.
Çdo aplikim i mëparshëm është i vlefshëm.
Ata që ende nuk kanë aplikuar ➡️  http://bit.ly/SRDAlbaniaShkrepe
Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural FUJIFILM Albania Instax Emotions
#SRDAlbaniaShkrepe