Ditari Mujor Tetor 2022 - Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Postuar më: 02/11/2022

Ditari Mujor Tetor 2022

Ju ftojmë të njiheni me aktivitet kryesore të Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural për muajin Tetor 2022