Zyra Rajonale e FAO për Evropën dhe Azinë Qendrore nju prezanton me programin e bursave të qeverisë hungareze; një mundësi e mirë për studentët e interesuar në fushën e sigurisë ushqimore, hortikulturës, inxhinierinë e cilësisë, ushqimit të kafshëve etj.

 

http://www.fao.org/europe/news/detail-news/en/c/1257432/