FOOD AND DRINK FESTIVAL

Expocity Albania organizon edicionin e tretë të Panairit “Food & Drink Festival” në datat 9-11 Mars 2018, me mbështetjen e Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural.

Panairi i dedikuar industrisë ushqimore dhe te pijeve, duke sjellë për vizitorët sipërmarrjet më të rëndësishme të këtij sektori në vend dhe në rajon, si dhe disa shoqëri më të vogla prodhuesish vendas, të cilët përbëjnë nje realitet interesant dhe gjithmonë në zhvillim. Tre ditët e Panairit “Food & Drink Festival” do të shoqërohen me aktivitete të ndryshme si degustime vere dhe produktesh gourmet, show cooking dhe seminare informuese rreth risive të industrisë ushqimore.”