Video

Është çelur në ambientet e Hotel Tirana International & Conference Centre, Konferenca Kombëtare e Bujqësisë, me temë:” Prezantimi publik i politikave për sektorin dhe skemën e re mbështetëse”.
11/12/2017
Shkarko