DITARI MUJOR SHTATOR 2022 - Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Postuar më: 05/10/2022

DITARI MUJOR SHTATOR 2022

Ju ftojmë të njiheni me aktivitet kryesore të Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural për muajin Shtator  2022