Ditari Mujor Gusht 2022 - Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Postuar më: 06/09/2022

Ditari Mujor Gusht 2022

Ju ftojmë të njiheni me aktivitet kryesore të Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural për muajin Gusht 2022