Ditari Mujor Dhjetor 2022 - Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Postuar më: 05/01/2023

Ditari Mujor Dhjetor 2022

Ju ftojmë të njiheni me aktivitetet kryesore të Minisistrise së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural për muajin Dhjetor 2022