Zhvilluam diskutimin e përbashkët me Ministren e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj dhe përfaqësues të fermave blegtorale për hartimin e politikave të sektorit - Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Postuar më: 30/01/2023

Zhvilluam diskutimin e përbashkët me Ministren e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj dhe përfaqësues të fermave blegtorale për hartimin e politikave të sektorit

Frida Krifca së bashku me Ministren Delina Ibrahimaj dhe një përfaqësi të fermave blegtorale nga e gjithë Shqipëria gjatë një tryeze të përbashkët diskutuan mbi ndikimin e politikave fiskale në blegtori dhe zinxhirin prodhues e përpunues duke siguruar blegtorët për transparencë të këtyre politikave dhe për mbështetje.