Ministrja Krifca prezanton Projektligjin për Sektorin e Bletarisë - Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Postuar më: 30/01/2023

Ministrja Krifca prezanton Projektligjin për Sektorin e Bletarisë

Ministrja Krifca prezantoi para Komisionit të Veprimtarive Prodhuese, Tregtisë dhe Mjedisit, projektligjin Për Bletarinë. Projektligj i cili rregullon dhe njeh rolin e veçantë të bletës dhe bletarisë në mjedis, bujqësi, ekonomi dhe krijimin e të ardhurave për ekonomitë rurale duke i dhënë një rol themelor e duke nxitur zhvillimin e mëtejshëm të bletarisë.