Ditari Mujor Prill 2022 - Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Postuar më: 05/05/2022

Ditari Mujor Prill 2022

Ju ftojmë të njiheni me aktivitet kryesore të Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural për muajin Prill 2022