Fjalimi i Ministres së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural znj.Frida Krifca në Samitin e Kombeve të Bashkuara për sistemet Ushqimore 2021. - Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Postuar më: 24/09/2021

Fjalimi i Ministres së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural znj.Frida Krifca në Samitin e Kombeve të Bashkuara për sistemet Ushqimore 2021.

Mund të ndiqni sot Samitin e Kombeve të Bashkuara për Sistemet Ushqimore 2021 ne linkun:
https://unfoodsystems.org/index.php

Fjala e Ministres Krifca do të jetë në sesionin që nis në orën 15:00.

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural znj.Frida Krifca do të flas për objektivat e sistemit tonë ushqimor dhe me krenari do të permend se falë vëmendjes ndaj produkteve të rritura nën përkujdesjen e fermerëve tanë, eksportet dhe marka “Made in Albania”, po kthehet në faktor konkurrues në tregjet ndërkombëtare.

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural