Shqipëria punon tokën - Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Postuar më: 25/09/2020

Shqipëria punon tokën

 

Toka jonë është toka më e ëmbël
Për të provuar, shijuar, gatuar me produkte cilësore dhe për t’u ushqyer shëndetshëm në përditshmërinë tonë, nuk është e domosdoshme të kërkojmë shumë larg. Produktet vendase rriten çdo ditë me 100% dashuri shqip, me përkushtim dhe mundim, në një tokë të ëmbël që plotëson të gjitha kushtet për një shije sa më të plotë. Ne zgjedhim të ushqehemi shqip!

#shqiperiapunontoken #produktelokale #shijaevendittim #rriturmedashuri #promovobujqesine #promovotokentende #albanianlocalfood