Shqipëria punon tokën! Speci - Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Postuar më: 06/10/2020

Shqipëria punon tokën! Speci

 

Njihuni me produktet që konsumoni, jo vetëm benefitet dhe vlerat ushqyese që kanë por edhe origjinën e tyre, prejardhjen, cilësinë. Zgjidhni produktet e duhura për veten dhe familjen tuaj, produkte të përgatitura me mund dhe shum dashuri vendase, si speci që shikoni këtu.

#shqiperiapunontoken #produktelokale #shijaevendittim #rriturmedashuri #promovobujqesine #promovotokentende #albanianlocalfood