Shqipëria punon tokën! Shalqini - Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Postuar më: 02/10/2020

Shqipëria punon tokën! Shalqini

 

I ëmbël dhe freskues, 90% ujë, i përsosur për të qenë përherë të hidratuar në ditët e gjata të verës. Përpos shijes, shalqini përmban shumë vlera ushqyese dhe pak kalori. Nëse shijen e shalqinit e parapëlqeni sa më të freskët, atëherë zgjidhni prodhimet vendase.

#shqiperiapunontoken #produktelokale #shijaevendittim #rriturmedashuri #promovobujqesine #promovotokentende #albanianlocalfood