Shqipëria punon tokën! Qepa - Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Postuar më: 08/10/2020

Shqipëria punon tokën! Qepa

 

Në sa receta shumë të dashura për ju e përdorni qepën? Është një pjesë e pandarë e kuzhinës shqiptare por edhe e recetave të ndryshme të jashtme, pa qepë nuk ka shije. Kur ju shijon më shumë dhe ku preferoni ta blini atë?

#shqiperiapunontoken #produktelokale #shijaevendittim #rriturmedashuri #promovobujqesine #promovotokentende #albanianlocalfood