Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

E DREJTA PER INFORMIM

E DREJTA PER INFORMIM

28 shtatori është Dita Ndërkombëtare e të Drejtës për Informim.  Kjo ditë përkon edhe me 3-vjetorin e miratimit nga Kuvendi i Republikës së Shqipërisë të ligjit nr. 119/2014 “Për të drejtën e informimit”

më shumë
ADRESAT E STACIONEVE VETERINARE

ADRESAT E STACIONEVE VETERINARE

Adresat e stacioneve veterinare, në të cilat mund të bëni matrikullimin e bagëtive.

më shumë
Programi IPARD II (2014-2020)

Programi IPARD II (2014-2020)

Programi IPARD II (2014-2020) - u jep një dorë në bujqësi vendeve që aspirojnë anëtarësimin

më shumë
Ujitja dhe kullimi

Ujitja dhe kullimi

Ujitja dhe kullimi janë një nga faktorët kryesorë në rritjen e prodhimit bujqësor

më shumë

AKU masa të menjëhershme pas denoncimit nga konsumatorët

Gjatë ditës së djeshme, nëpërmjet platformës shqiperiaqeduam.al ka mbërritur pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit një denoncim nga një qytetar në lidhje me tregtimin e produktit mish, në kushte të papërshtatshme higjieno-sanitare në qytetin e(...)

Shih video galeri

Bujqësia, një sektor dinamik që kërkon potenciale të reja njerëzore dhe përditësim të(...)

Është zhvilluar në Hollin e Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, takimi midis Ministrit të Bujqësisë, z. Niko Peleshi dhe studentëve praktikantë, të cilët janë përzgjedhur të kryejnë Intership-in e tyre në këtë dikaster, dhe në institucionet e varësisë, në kuadër të Programit të Praktikave të Punës.

 

Shih foto galeri